Nastavení
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí....
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu minutek, do gulášů a omáček.
Karob kořeněný jsou rozemleté plody rohovníku, svatojánského chleba, ochucené přírodní mletou vanilkou a dalším kořením. Používá se...
Bylinkové máslo je směs koření s přídavkem soli a kyseliny citronové vhodná k přípravě pomazánek a ke kořenění salátů.
Divočina je směs koření a bylinek k úpravě masa „na divoko". Hodí se k nakládání masa, k pečení i úpravě minutek, a to jak ze zvěřiny, tak i jiných...
Francie marinovací směs je bylinková směs bez soli ke grilování zeleniny
Chlebové koření je směs koření k pečení chleba v domácích pekárnách i v troubě. Neobsahuje sůl ani žádné další přísady.
Italské bylinky do salátu je kořenící směs vhodná ke kořenění salátů. Hodí se i k pokrmům italského typu jako jsou těstoviny nebo pizza.
Koření na čínu je směs k přípravě čínských pokrmů.
Čubrica je známá bulharská směs bylinek, která se používá ke kořenění masitých i zeleninových pokrmů.
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých...
Kari pro děti je lehká směs kari indického typu bez soli vhodná pro dietní vaření i pro děti od tří let. Používá se stejně jako běžné kari do...
Kari je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách. Každá indická hospodyně míchá vlastní Kari. Naše Kari je směs indického typu...
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukami z rýže a pohanky a kořením určená k snadné a rychlé přípravě...
BIO bramborák je směs koření k ochucení bramboráku, která neobsahuje sůl ani glutaman, ani žádné další chemické přísady.
Bramborák směs koření bez soli je směs k ochucení bramboráku. Neobsahuje sůl ani glutaman, ani žádné další chemické přísady.
Směs tradičně používaná ke grilování masa – řecký Gyros. Hodí se ale podle fantasie i do různých jiných pokrmů, včetně zeleninových. Obsahuje...
Kořenová zelenina je směs, která je určena k usnadnění přípravy polévek, omáček a salátů. Namáčí se ve vlažné vodě nebo se krátce povaří.
Grilovací koření je vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
Sušený česnek - díky němu si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a krájením česneku. Plátky se hodí také jako dekorační složka do...
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni. Je vhodný ke všem pokrmům z drůbeže i jiných mas, například hovězí na zázvoru je...
Tymián je bylinka, která se používá do uzenin, k vepřovým a skopovým pečením, do paštik, zeleninových polévek, ke zvěřině, k játrům a do...
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
Paprika se hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod. Pro svou lahodnou chuť a všestranné použití je pro přípravu...
Oregano – dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou. Oregano je bezpodmínečně přísadou do pizzy, protože jí dává typickou...
Nové koření se také nazývá „všekoření“ (allspice). Používá se do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.
Nacházíte se na straně 2 z 3.