Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Složení: kuřecí vývar (voda, kuřecí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), kuřecí maso (5 %), sůl kamenná, pepř.
Informace pro alergiky: celer
Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
| Nutriční hodnoty |
100 g |
| Energetická hodnota |
119 kJ |
| |
28 kcal |
| Tuky |
1,1 g |
| Nasycené tuky |
0,0 g |
| Sacharidy |
1,5 g |
| Z toho cukry |
0,0 g |
| Bílkoviny |
3,4 g |
| Vláknina |
0,6 g |
| Sůl |
0,7 g |
|
|
Dvouporcové polévky |
|
|
Minimální trvanlivost 10 let od uvaření
|
|
|
0.66 kg
|
|
|
8594043791282
|
|
|
polévka |
|
|
kuřecí |
|
|
2 |
|
|
SCD |
|
|
hořčice;houby;laktóza;lepek;ořechy;sója;vejce |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.