Krekr
Nejoblíbenější tvar krekrů na smažení? Přece lahodný bramborový krekr! Hodí se, když se nemůžete rozhodnout, čím byste zahnali chuť na slané a navíc se s ním skvěle nabírá jakákoliv kořeněná omáčka či salsa.
Krekry jsou polotovar určený ke smažení, ideální k okamžité spotřebě. Bude se vám hodit pro případ, že máte namícháno několik omáček a nevíte, kterou si vybrat. Ale pochutnáte si na nich i jen tak s jakýmkoliv posypem. Večery u televize, rodinné oslavy nebo nečekané návštěvy už nikdy nebudou nudné.
- bramborový škrob 80-85%
- dehydratované brambory 15-20%
- sůl
Krekry skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření. Jejich trvanlivost je cca 1 rok (syrové krekry svojí strukturou připomínají těstoviny). Po otevření nezapomeňte balení opět pečlivě uzavřít, ideálně uzavíracím kolíčkem na potraviny.
Po osmažení a vychladnutí doporučujeme krekry hned konzumovat. Jsou jako chipsy - jejich křupavost i chuť klesá s narůstajícím počtem hodin (dní). Naše krekry si ale naštěstí můžete připravit kdykoliv čerstvé.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

