Koření na svařené víno

Koření na svařené víno je tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě. Neobsahuje cukr, ani žádné jiné přísady.

Varianta:
Dostupnost Skladem (1 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: LUCI-KSVA01 LUCI-KSVA02 Zvolte variantu
338 Kč / ks 37 Kč / ks od 37 Kč / ks
Koření na svařené víno
Snímek obrazovky 2025 11 28 175915
Novinka Tip

Koření na svařené víno je tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě. Neobsahuje cukr, ani žádné jiné přísady.
Dva návody na přípravu svařeného vína:
1)     k 0,5 l vína (červeného, bílého nebo i ovocného) přidáme 0,5 lžičky směsi, krátce povaříme a podle chuti osladíme, scedíme.
2)     lehké svařené víno: 0,25 l vody a 0,5 lžičky koření svaříme, osladíme, scedíme a nakonec přidáme 0,25 l vína.
3)    užijte si chuť tradičního nápoje a nechte svařák, aby vás zahřál :-)


Složení: skořice, hřebíček, nové koření, badyán, lipový květ, meduňka.
Skupinové balení: 25 ks v krabici, která slouží zároveň k vystavení v obchodě.
Uchovávejte v suchu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola