Hřebíček

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního, ale k ochucení masa.

Varianta:
Dostupnost Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: LUCI-KHRE01 LUCI-KHRE02 Zvolte variantu
34 Kč / ks 54 Kč / ks od 34 Kč / ks
Hřebíček
Snímek obrazovky 2025 11 28 180248
Novinka Tip

Hřebíček je velmi aromatické koření.

Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sladkokyselé zeleniny a kompotů. Patří také k houbám, nakládaným sleďům a vařené rýži.

Je nezastupitelný do svařeného vína.

Podle lidové tradice se žvýká při bolestech zubů a zánětech v dutině ústní.

Uchovávejte v suchu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola