Hranolka
Hranolky jsou pravděpodobně nejoblíbenější tvar na planetě Zemi, a proto vás o ně nemůžeme ochudit! Krekry ve tvaru hranolek asi není třeba dlouze představovat, protože pravděpodobně zmizí dříve, než stihnout vychladnout. Tak si nezapomeňte připravit dostatečně velkou mísu a (pst!) tajnou přísadu ... kečup!
Hranolky jsou polotovar určený ke smažení, ideální k okamžité spotřebě. Tohle ďábelské mlsání se výborně hodí na pohodový večer u televize, velké rodinné oslavy, venkovní grilovačky i dětské party.
- bramborový škrob
- bramborové vločky
- řepkový rostlinný olej
- bramborové granule
- kurkuma
- E1412 – zesíťovaný fosfát škrobu
- sůl
- regulátor kyselosti: E509 Chlorid vápenatý
Může obsahovat stopy lepku.
Krekry skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření. Jejich trvanlivost je cca 1 rok (syrové krekry svojí strukturou připomínají těstoviny). Po otevření nezapomeňte balení opět pečlivě uzavřít, ideálně uzavíracím kolíčkem na potraviny.
Po osmažení a vychladnutí doporučujeme krekry hned konzumovat. Jsou jako chipsy - jejich křupavost i chuť klesá s narůstajícím počtem hodin (dní). Naše krekry si ale naštěstí můžete připravit kdykoliv čerstvé.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

