Divočina
Divočina je směs koření a bylinek k úpravě masa „na divoko". Hodí se k nakládání masa, k pečení i úpravě minutek, a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např. „kuřete na divoko". Směs dodá masu nejen tu správnou chuť divočiny, ale pomůže i strávení těchto pokrmů.
Divočina je směs koření a bylinek k úpravě masa „na divoko". Hodí se k nakládání masa, k pečení i úpravě minutek, a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např. „kuřete na divoko". Směs dodá masu nejen tu správnou chuť divočiny, ale pomůže i strávení těchto pokrmů.
Složení směsi je ve stylu tradiční české kuchyně. Obsahuje bylinky, které pomáhají vyloučit z těla nežádoucí produkty látkové výměny, vznikající při trávení těchto mas, především zvěřiny.
SLOŽENÍ:
pepř černý, tymián, bobkový list, cibule, nové koření, jalovec, koriandr, kurkuma, rozmarýn.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

